Taula rodona | Lluites ecofeministes front la crisi de reproducció social


Què implica la situació de crisi de reproducció social a la que ens ha portat el sistema capitalista, patriarcal i colonial? Quines són les mirades i les alternatives que estem construint des dels feminismes i els ecofeminismes?

El pròxim dimarts 21 debatrem sobre les conseqüències de l’actual model neoliberal, com són les retallades dels serveis públics, les privatitzacions i la vulneració de drets de les majories socials, com som les dones i les identitats dissidents, especialment les dones del Sud global, les migrades i racialitzades i les de classe treballadora. En aquest context, com pensem les necessàries transiciones ecofeministes?

Posarem en comú alternatives en àmbits diversos com són l’energia, l’alimentació, l’aigua, l’habitatge i l’urbanisme, la xarxa econòmica, les cures, la salut, l’educació i les vides lliures de violències. En el debat, hi participaran: Flora Partenio (DAWN), Blanca Bayas Fernández (ODG), Maria Palomares Arenas (Calala), Natsumi S. Shokida i Justina Lee (Ecofeminita). Dinamitza Anna Fernández, membre de la Comissió d’Economies Feministes de la XES.

DIMARTS 21 DE MARÇ
A LES 18:30H
A LA FEDE (C/ TÀPIES 1-2). BARCELONA

 

Inscripcions aquí.

Contingut relacionat

La precarietat laboral del turisme a Barcelona

emma

Inicia la campanya #NoPagoCastor

emma

(No) tot és mercantilitzable. Ens organitzem per posar la vida al centre!

emma