El documental del 1r Volt OligotòxicLa Xarxa per la sobirania energètica i les entitats que en formen part, us presenten el documental del 1r Volt Oligotòxic, un material visual que ens recorda la primera experiència d’aquesta visita guiada i participada a diferents lluites locals que resisteixen davant grans projectes energètics imposats. El Volt va ser un recorregut per alguns dels indrets del territori català que pateixen els impactes de model energètic oligopòlic, fòssil i nuclear.

Aquesta primera experiència va donar protagonisme als grups i comunitats locals que el denuncien, a més de generar també debat sobre les alternatives davant d’aquest. El 1r Volt també va permetre establir vincles entre diferents grups, campanyes i plataformes locals, així com agafar embranzida per a una segona edició.

Així doncs, amb l’ànim de teixir aliances futures per donar resposta als grans projectes energètics, després de dues edicions, i amb l’alegria de poder compartir aquest documental de la mà de la productora Zink in Films, estem contents d’anunciar que hi ha energia per a engegar el Volt III.

Convidem a totes aquelles persones o col·lectius que vulguin formar part del grup impulsor, es posin en contacte amb nosaltres, per tal d’organitzar-nos i sumar esforços en una activitat tant motivadora però que és alhora una carrera de fons.

Gràcies per compartir i difondre el documental, per haver-ne estat part, i per seguir-ne sent en tot el que queda per Voltar!
I recordeu: “De vegades ens hem d’aturar a escoltar els territoris”

#DocuVolt
#SeguimVoltant!

Contingut relacionat

Organitzacions de la societat civil denuncien que el Govern espanyol incompleix amb l’obligatorietat de publicar el Registre de PERTES dels fons NextGenerationEU

emma

L’ODG s’uneix a les accions de la Vaga feminista #8M2020

emma

Busquem: un/a investigador/a i tècnic/a de projectes en Turisme

emma