Col·lapse no és apocalipsi amb Carlos Taibo


El proper 12 de novembre organitzem la xerrada de tancament del cicle “Col·lapse no és apocalipsi”, amb Carlos Taibo a Can Batlló (Barcelona)

Durant el cicle hem volgut abordar les diferents dimensions del col·lapse, des de l’anàlisi del concepte com a tal, les estratègies per fer-hi front i les evidències científiques, fins a una part més emocional de com afrontem les seves conseqüències. Ho hem fet a través de xerrades i a través del grup de lectura al voltant del llibre “Colapso. Capitalismo terminal, transición ecosocial y ecofascismo”, de Carlos Taibo.

En aquesta xerrada de cloenda, volem obrir un diàleg per abordar les evidències actuals del col·lapse que estem vivint ja en pròpia pell, des de la crisi energètica i econòmica, alimentària, fenòmens climàtics, conflictes bèl·lics, i per abordar també les estratègies i els camins per un decreixement just. A més de la xerrada amb en Carlos Taibo, tindrem la presentació de la campanya “Futurs (im)possibles”, i una acció sorpresa posterior emmarcada en un dia de mobilització internacional.

INSCRIPCIONS AQUÍ

Col·lapse no és apocalipsi
Les evidències i els camins cap al decreixement
A les 10:30h a l’Auditori de Can Batlló
c/ Constitució 19. BCN

Contingut relacionat

Anàlisi del 8è Informe del Consell Assessor per a la Transició Nacional.

Maadix

L’ODG es suma a la indignació mostrada internacionalment per l’assassinat de la Berta Càceres

Blanca

Citizens for Financial Justice – projecte EU DEAR

emma