Col·lapse no és apocalipsi amb Carlos Taibo


El proper 12 de novembre organitzem la xerrada de tancament del cicle “Col·lapse no és apocalipsi”, amb Carlos Taibo a Can Batlló (Barcelona)

Durant el cicle hem volgut abordar les diferents dimensions del col·lapse, des de l’anàlisi del concepte com a tal, les estratègies per fer-hi front i les evidències científiques, fins a una part més emocional de com afrontem les seves conseqüències. Ho hem fet a través de xerrades i a través del grup de lectura al voltant del llibre “Colapso. Capitalismo terminal, transición ecosocial y ecofascismo”, de Carlos Taibo.

En aquesta xerrada de cloenda, volem obrir un diàleg per abordar les evidències actuals del col·lapse que estem vivint ja en pròpia pell, des de la crisi energètica i econòmica, alimentària, fenòmens climàtics, conflictes bèl·lics, i per abordar també les estratègies i els camins per un decreixement just. A més de la xerrada amb en Carlos Taibo, tindrem la presentació de la campanya “Futurs (im)possibles”, i una acció sorpresa posterior emmarcada en un dia de mobilització internacional.

INSCRIPCIONS AQUÍ

Col·lapse no és apocalipsi
Les evidències i els camins cap al decreixement
A les 10:30h a l’Auditori de Can Batlló
c/ Constitució 19. BCN

 

PLEASE NOTE: This activity is part of the project Citizens’ Observatory for Green Deal Financing, funded by the European Union. Views and opinions expressed are however those of the Debt Observatory in Globalisation only and do not necessarily reflect those of the European Union.

Contingut relacionat

Curt animat “Alícia al País dels Diners”

emma

Jornades Ecologistes Internacionals | 24 i 25 de març a Barcelona

MartaPerez

Quin paper juguen les grans ciutats en el consum de gas natural a l’Estat espanyol?

Maadix