deudaecologicaesp.jpg

El Deute ecològic espanyol


Impactes socials i ambientals de l´economia espanyola a l´exterior.

Belén Balanyá, Gualter Batista, Iolanda Fresnillo,Ferrán García, Tom Kucharz, Rosa Lago, David Llistar,Miquel Ortega, Ignasi Puig, Daniela Russi
Muñoz Moya editores
Gener 2006
140 pàgs.

ISBN: 84-8010-153-9

PVP: 12 euros

De què va…
El llibre explica els principals impactes ecològics i socials de l´economia espanyola als països empobrits. Sobreconsum, transnacionals espanyoles, canvi climàtic, organismes multilaterals, sobirania alimentària, deute extern, etc. són alguns dels temes centrals que es tracten en aquest text.

En aquest llibre podreu trobar una informació àmplia, i amb molts gràfics, sobre el deute ecològic espanyol. Un bon llibre per tenir una panoràmica de les principals problemàtiques que genera l´economia espanyola globalitzada als països empobrits.

Més informació…
    
article_deute_eco_esp.pdf
Article-resum
Miquel Ortega, ODG, 6 de febrer 2006
3 pàgs (en castellà)

Per sol·licitar algun d'aquests llibres només heu d'enviar un correu electrònic amb la vostra petició a publicacions @ odg.cat amb el vostre nom i l'adreça on voleu que us fem arribar el llibre, indicant la forma de pagament (contrareemborsament o per transferència bancària). Als preus dels llibres haureu d'afegir les despeses d'enviament (segons tarifes de correus incloent despeses d'enviament, certificat i contrareembolsament).

Contingut relacionat

Reptes de transformar el model energètic

emma

Publicació | El rastre de l’hidrogen

MartaPerez

Mapa: La Ruta del Tomàquet

MartaPerez