extra_tv3.jpg

Vídeos d’entrevistes de l’ODG i la Revista Soberania Alimentaria sobre polítiques alimentàries


Extras de les entrevistes de Mónica Vargas i Gustavo Duch (TV3 Sense ficció, "Sobreviure a la nevera")

Extra de l‘entrevista de Mónica Vargas, al documental “Sobreviure a la nevera” de Montserrat Besses i Pere López, projectat al Sense Ficció de TV3 (8 min)

Extra de l’entrevista a Gustavo Duch, al documental “Sobreviure a la nevera” de Montserrat Besses i Pere López, projectat al Sense Ficció de TV3 (4 min)

Veure el “Sobreviure a la nevera sencer”

Les entrevistes es relacionen amb la reflexió desplegada dins d’un projecte conjunt de l’ODG, la Revista Soberania Alimentaria, Biodiversidad y Culturas i GRAIN sobre la promoció d’una nova cultura del consum urbà i les polítiques alimentàries relacionades amb la distribució majorista.

Més informació i materials relacionats:

— “La Ruta del Tomate: herramientas de reflexión hacia una nueva cultura del consumo urbano“, realitzat per Mónica Vargas i Olivier Chantry (ODG). Aquest informe també és l’objecte d’un documental, actualment en procés d’edició. 

Entrevista realitzada per Albert García, Director de “La Terra”, la revista de la Unió de Pagesos a Olivier Chantry (ODG), co-autor de l’informe La Ruta del Tomàquet.

– “Barcelona: reptes de la distribució alimentària majorista”, Mónica Vargas i Olivier Chantry

Estudi Mercats municipals: una eina de potenciació del camp? Carles Soler, Revista Soberanía Alimentaria, Biodiversidad y Culturas

“Pà amb tomàquet… holandés”. Antonio Cerrillo, La Vanguardia

“El Fin del pan con tomate”. Gustavo Duch. El Periódico de Catalunya

Jornades “Llaurant Barcelona”, organitzades per la Revista Soberanía Alimentaria, Biodiversidad y Culturas

– “Soprofel en Marruecos, el amargo sabor de los tomates importados por Europa”, Omar Aziki, Olivier Chantry, Mónica Vargas, Viento Sur, Rebelión, Bilaterals.org

“Los empresarios españoles son los peores…condiciones laborales en la “Almería marroquí””. Olivier Chantry y Mónica Vargas, ODG, Setmanari La Directa, 

 

 

 

Contingut relacionat

I Volt Oligotòxic: en l’energia també volem decidir.

emma

El deute com a xantatge: Sergi Cutillas explica perquè hem de votar #NoAlDeuteIl·legítim

Maadix

Enfront de l’Europa del capital: justícia ecosocial

MartaPerez