viure_en_deutecracia.png

Exposició “Viure en Deutecràcia”


Descarregar arxiu   

Il·lustracions d'en Marc Rodríguez Porcell.

Aquesta exposició pretén arribar a un ampli sector de la població per explicar quin ha estat el procés d’endeutament de l’Estat espanyol, i els seus impactes sobre la població. A través d’il·lustracions, explicacions senzilles i rigoroses, gràfics i dades, l’exposició “Viure en Deutecràcia” resumeix els processos d’endeutament, narrant la relació que aquest té amb l’endeutament del Sud i destacant els efectes que té sobre la seva població, servint com pretext per realitzar els Plans d’Ajustament Estructural. L’exposició finalitza amb la crida a la construcció d’alternatives, presentant les Auditories Ciutadanes del Deute com una eina per a la realització d’aquestes alternatives.

L’exposició té 30 plafons, pensats per a ser impresos en format DIN-A2. Tenen llicència Creative Commons pel que poden ser descarregats i usats per a la seva difusió lliurement. Podeu descarregar les versions per a web i per a impressió. 

Descarregar arxiu   

Contingut relacionat

Podcast Desenredades #7 | El midcat: del gas a l’hidrogen

MartaPerez

Minerals crítics en conflicte i alternatives per la justícia global des de la compra pública: el cas del vehicle elèctric

MartaPerez

PIB és benestar?

MartaPerez