ODG
turismo

Living In Barcelona


Barcelona, una ciutat que ho té tot.

Platja i muntanya, art i entreteniment, luxe i senzillesa, història i innovació … Tot el que pugui somiar, el trobareu a Barcelona. Descobreixi els barris de Barcelona com si fossin el seu propi, sorprenent-se a cada pas davant com història i modernitat conviuen en perfecta harmonia.

Living-In Bcn

Una campanya de l’Observatori del Deute en la Globalizació (ODG) i l’Observatorio DESC, amb la colaboració d’Atajo i Fotomovimiento.

Web de la campanya inicial · @LivingInBcn · FB LivingInBcn

La campanya consisteix de 3 fases, cadascuna acompanyada per un vídeo. Descobreix-ho…

https://living-inbarcelona.com/

Estem davant la financiarització 2.0: el cicle d’acumulació després de la crisi de 2008. En aquest nou cicle, una part del capital financer està movent els seus diners i invertint en béns i serveis que exploten a través de la indústria del turisme. Estan a la recerca d’alta rendibilitat, i el troben invertint en els nostres llars i espais de vida, al cor de ciutats que es promocionen com a reclam turístic. La política monetària del BCE ajuda facilitant la creació de fons financers a cost 0, promovent que aquests absorbeixin actius tòxics de la banca, inflant de nou la bombolla. No han après res. I els nostres polítics tampoc. Els Estats operen des de fa ja massa temps com a engranatge del poder financer.
Imagines viure a Barcelona?

https://living-inbarcelona.com/

 

 

 

Amb el suport de:

              

Contingut relacionat

Judici Popular al projecte Castor

emma

EM DEUS 3.000 ENTREPANS

emma

#NoPagoCastor

emma