Ràdio 4 | Antàrtida vida sota el gel, COP28 i Eixarcolant


Amb les científiques Dolors Vaqué i Josep Maria Gili parlem dels seus darrers descobriments a l’Antàrtida com a la zona amb més riquesa bio diversa sota les aigües. El músic Alex Marteen que va participar amb l’espectacle “L’Antàrtida música i gel” a les sessions de CosmoCaixa, presenta aquests dies el tema Lástima del Océano dins del seu treball “Meseta”.

Amb Claudia Custodio de l’ODG repassem els objectius prioritaris de la Cimera del Clima a Dubai i de les contradiccions de la seva celebració en un dels països amb més interessos petroliers i gasístics.

Marc Talavera un dels fundadors d’Eixarcolant dona detalls de la campanya #Femquepassincoses per evidenciar la pèrdua d’espècies vegetals que s’engloben en les considerades males herbes, tan necessàries per la riquesa agrícola que cal recuperar.

Escolta’l.

Contingut relacionat

La ONU aprueba una resolución histórica para luchar contra las violaciones de Derechos Humanos perpetradas por multinacionales

Maadix

Xarxanet / Abús i extracció de dades de corporacions i institucions en les app de control epidemiològic durant el coronavirus

emma

Nicola Scherer / Planta Baixa TV3 / Fons europeus

emma