Presentació Propostes ecofeministes per repensar les ciutats a Barcelona


El proper 17 de març presentem l’informe “Propostes ecofeministes per repensar les ciutats. Camins públics i comunitaris”.

Es tracta de la presentació pública d’un recull de nou eixos d’iniciatives i mesures polítiques en àmbits tan diversos, complementaris i transversals com són el de l’alimentació, l’energia, l’aigua, l’urbanisme, l’educació, la salut, les cures, les violències masclistes o la xarxa econòmica i col·laborativa. Propostes per construir i reconstruir “ciutats ecofeministes” en un context d’emergències i de les necessàries transicions ecosocials.

Serà a les 18:30h a la Sala 1 de la Lleialtat Santsenca (BCN).

INSCRIPCIONS AQUÍ

Comptarem amb la presència de les autores de la publicació, Blanca Bayas i Joana Bregolat, i amb intervencions dels col·lectius i persones col·laboradores. Participaran Irene González Pijuan i Lourdes Berdié Rabanaque (Xarxa per la Sobirania Energètica), Mònica Guiteras (Aliança contra la pobresa energètica), Lourdes Ligori Catalán (Sindicat SAD de Cuidadores Municipals) i Lidón Gasull Figueras (AFFAC), Michael Stewart (Aula d’Idiomes), la investigadora i sociòloga Sandra Ezquerra, i la maquetadora i dissenyadora de la publicació Lucía Armiño.

S’entregarà un exemplar a les assistents i en acabar farem un brindis de celebració.

ciutats-ecofeministes

Contingut relacionat

Por una política libre de combustibles fósiles, campaña #FossilFreePolitics

emma

Busquem: un/a investigador/a i tècnic/a de projectes en Turisme

emma

El 19 de setembre sortim al carrer per dir NO a l’ampliació de l’aeroport

MartaPerez