llaurant_barcelonaweb.jpg

Jornades “Llaurant Barcelona”. 3 i 4 octubre, Barcelona


El consum d’aliments a Barcelona està vivint una gran  dicotomia amb dos models d’abastiment oposats. Per un costat, gran part del menjar que compra la població barcelonina és a través del circuit clàssic, començant en la pagesia, passant pel Mercabarna, un minorista i finalment arribant al consum.

Per l’altre, cada cop més persones consumidores busquen la compra directa, individualment o en grup, a la pagesia propera a la ciutat.

Quin valor té cadascun dels models? Quin impacte tenen en la pagesia catalana? La poden afavorir d’alguna manera? Tots dos poden aportar tots els aliments que necessita la ciutat?

Per les Jornades “Llaurant Barcelona”, hem convidat a persones amb visions molt diferents per generar un bon debat, proposar, discutir i construir idees de com hauria de ser el model de comercialització d’aliments que volem per Barcelona. Tindrem presentació d’estudis, documental, i dues taules rodones per a poder aprofundir en la temàtica.

Dates: Divendres 3 d’octubre (18h – 21h15), dissabte 4 d’octubre (10h – 19h)

Lloc: Sala La Cuina de l’Espai Francesca Bonnemaison de Barcelona (Carrer Sant Pere Més Baix, 7, Barcelona).

Programa de les Jornades

Inscripcions

Més informació

Contacte: david@soberaniaalimentaria.info

Organitza: Revista Soberanía Alimentaria, Biodiversidad y Culturas

En col·laboració amb GRAIN i l’Observatori del Deute en la Globalització, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i el recoltzament de la CGT i La Directa.
 

 

Contingut relacionat

Video #NoAcaparisEnergia

emma

Comunicat ODG cap a la Vaga Climàtica 27S

emma

Grècia: és moment de deixar de negociar

Maadix