Jornada sobre l’H2Med a Barcelona


  • La xarxa Gas No Es Solución organitza la “Jornada H2Med: un perill per a la transició ecològica?” a Barcelona, en el marc de la campanya “Contra l’Europa del Capital, Justícia Ecosocial”

  • La campanya aglutina multitud d’organitzacions i col·lectius de tot l’Estat espanyol, en relació amb la Presidència Espanyola del Consell de la UE.

Aprofitant la Presidència Espanyola del Consell de la UE, la xarxa vol obrir un debat ampli sobre el paper de les grans infraestructures de transport de gas i hidrogen, en aquest cas focalitzant-se en el projecte “H2MED”, el “corredor verd” que ha de transportar hidrogen des de Portugal fins a Alemanya, atravessant l’Estat espanyol i França. Actualment el projecte és candidat a rebre fons a través de finançament europeu.

Us convidem, doncs, a aquestes jornades on pretenem traslladar informació actualitzada, escoltar la posició de les institucions sobre aquest projecte i sobre l’hidrogen, així com començar a plantejar les bases d’una estratègia com a moviment social davant aquesta mena d’infraestructures.

Data: Dimarts 19/09 de 10h a 18h
Lloc: Lleialtat Santsenca (c/Olzinelles 31 – Barcelona 08014)

Inscripcions aquí

Programa:

10h-10:15h Registre
10:15h-10:30h Benvinguda
10:30h-12h Taula rodona 1: Què opinen les institucions sobre l’H2Med?
12h-12:30h Pausa
12.30-14h Taula rodona 2: Impactes del H2Med en els diferents territoris per on passa
14h-15.30 Dinar
16h-18h Jornada estratègica: què fem com a moviment enfront d’aquesta megainfraestructura?

*Inscripció necessària per a participar al dinar, la resta de les sessions són obertes, però agraïm inscripció prèvia per a poder preparar-les adequadament en funció del nombre de persones assistents i facilitar la moderació i el transcurs d’aquestes.

Oferim servei de conciliació si ho necessites per a poder assistir, no dubtis a sol·licitar-ho en el formulari.

Amb el suport de:

NOTA: Aquest esdeveniment forma part del projecte Citizens’ Observatory for Green Deal Financing, finançat per la Unió Europea. Tanmateix, les perspectives i opinions expressades són exclusives de l’ODG i no reflecteiexen necessàriament les de la UE o de l’Agència Executiva Cultura i Educació d’Europa (EACEA). Ni la UE ni l’EACEA se’n responsabilitzen.

Contingut relacionat

Cancelar las deudas para hacer frente a la crisis del COVID19

emma

El Pla Juncker: el joc dels mercats financers com a solució a la crisi?

emma

Presentacions de “Pactes Verds en temps de pandèmies” a València i Euskal Herria

MartaPerez