Jornada sobre l’H2Med a Barcelona


  • La xarxa Gas No Es Solución organitza la “Jornada H2Med: un perill per a la transició ecològica?” a Barcelona, en el marc de la campanya “Contra l’Europa del Capital, Justícia Ecosocial”

  • La campanya aglutina multitud d’organitzacions i col·lectius de tot l’Estat espanyol, en relació amb la Presidència Espanyola del Consell de la UE.

Aprofitant la Presidència Espanyola del Consell de la UE, la xarxa vol obrir un debat ampli sobre el paper de les grans infraestructures de transport de gas i hidrogen, en aquest cas focalitzant-se en el projecte “H2MED”, el “corredor verd” que ha de transportar hidrogen des de Portugal fins a Alemanya, atravessant l’Estat espanyol i França. Actualment el projecte és candidat a rebre fons a través de finançament europeu.

Us convidem, doncs, a aquestes jornades on pretenem traslladar informació actualitzada, escoltar la posició de les institucions sobre aquest projecte i sobre l’hidrogen, així com començar a plantejar les bases d’una estratègia com a moviment social davant aquesta mena d’infraestructures.

Data: Dimarts 19/09 de 10h a 18h
Lloc: Lleialtat Santsenca (c/Olzinelles 31 – Barcelona 08014)

Inscripcions aquí

Programa:

10h-10:15h Registre
10:15h-10:30h Benvinguda
10:30h-12h Taula rodona 1: Què opinen les institucions sobre l’H2Med?
12h-12:30h Pausa
12.30-14h Taula rodona 2: Impactes del H2Med en els diferents territoris per on passa
14h-15.30 Dinar
16h-18h Jornada estratègica: què fem com a moviment enfront d’aquesta megainfraestructura?

*Inscripció necessària per a participar al dinar, la resta de les sessions són obertes, però agraïm inscripció prèvia per a poder preparar-les adequadament en funció del nombre de persones assistents i facilitar la moderació i el transcurs d’aquestes.

Oferim servei de conciliació si ho necessites per a poder assistir, no dubtis a sol·licitar-ho en el formulari

Contingut relacionat

En record del company Ladis

alfons

RETROBEM-NOS!

emma

Presentació del llibre col·lectiu de la Xse “Tenim Energia!”

emma