Consentiment per al tractament de dades personals

emma

L’OBSERVATORI DEL DEUTE EN LA GLOBALITZACIÓ (ODG) és el Responsable del Tractament de les dades personals de la persona Usuaria i l’informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (GDPR) i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), per la qual cosa li facilita la següent informació del tractament:

Fi del tractament: Per interès legítim del responsable: mantenir una relació (no comercial) de comunicació dels continguts generats per l’ODG. Per consentiment de l’interessat: l’enviament de comunicacions de continguts.

Criteris de conservació de les dades: es conservaran durant no més temps del necessari per mantenir la fi del tractament i quan ja no sigui necessari per a tal fi, es suprimiran amb mesures de seguretat adequades per garantir la pseudonimització de les dades o la destrucció total de les
mateixes.

Comunicació de les dades: No es comunicaran les dades a tercers, excepte per obligació legal.

Drets que assisteixen l’Usuari:
– Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment.
– Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament.
– Dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control (www.aepd.es) si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent.

Dades de contacte per exercir els seus drets:
OBSERVATORI DEL DEUTE EN LA GLOBALITZACIÓ.
Girona, 25 Pr – 08010 Barcelona (Barcelona).
Email: observatori@odg.cat