El Subtil Poder de les Transnacionals


Descarregar arxiu   

Lògica, funcionament i impacte de les grans empreses en un món globalitzat

 

Antoni Verger, Observatori del Deute en la Globalització
Ed. Icaria. Col. Contraarguments (2)
Maig 2004
120 pàgs.
ISBN: 84-7426-714-5
PVP: 5 €

Les empreses transnacionals són un actor clau en l´actual procés de globalització econòmica i el seu poder econòmic i polític és cada cop major. Però el poder de les transnacionals destaca sovint per la seva subtilesa, de manera que no sempre és perceptible i es reprodueix estructuralment.

Aquest llibre tracta de posar de manifest els principals mecanismes a través dels quals les grans empreses reprodueixen i amplien el poder que detenten, així com l´impacte de la irresponsabilitat empresarial en les condicions de vida de la població mundial, sobretot als països empobrits.

Per sol·licitar algun d’aquests llibres només heu d’enviar un correu electrònic amb la vostra petició a observatori@odg.cat amb el vostre nom i l’adreça on voleu que us fem arribar el llibre, indicant la forma de pagament (contrareemborsament o per transferència bancària). Als preus dels llibres haureu d’afegir les despeses d’enviament (segons tarifes de correus incloent despeses d’enviament, certificat i contrareembolsament).

Descarregar arxiu   

Contingut relacionat

Les indústries contaminants es beneficien dels ajuts per la pandèmia

emma

Informe ODG: La Ruta del Tomàquet. Eines de reflexió cap a una nova cultura del consum urbà

Maadix

El “Complex del Riu Madera”: un cas d’anticooperació espanyola

Maadix