Guia Fem ECO: Connectem el gènere i el medi ambient a l’escola i al món


Descarregar arxiu   

La guia pedagògica promoguda per la Fundació Akwaba amb la col·aboració de l’ODG pretén plantejar recursos didàctics per incorporar la perspectiva ecofeminista als espais educatius

L’ODG hem col·laborat amb la Fundació Akwaba en la segona fase del projecte Fem Eco: connectem el gènere i el medi ambient amb una visió de justícia global. En aquest procés, hem el·laborat el “Marc conceptual i recomanacions” que forma part de la Guia pedagògica que va resultar d’aquesta fase i hem realitzat una formació amb l’equip de formadores d’Akwaba en relació als seus continguts.

En el document es planteja la visió dels ecofeminismes per comprendre i donar resposta als reptes socials i climàtics actuals, i es descriuen alternatives des de la pespectiva de drets per construir les transicions ecosocials. També es proposen recomanacions pedagògiques per fer un apropament a aquests temes complexos i poder treballar-los en profunditat amb l’alumnat i el professorat a través dels mòduls formatius proposats en la mateixa guia pedagògica.

Descarregar arxiu   

Contingut relacionat

Desenredades #1| El Podcast de l’ODG

MartaPerez

Informe ODG: La Ruta del Tomàquet. Eines de reflexió cap a una nova cultura del consum urbà

Maadix

Crèdits FAD: Evidències d’il·legitimitat

Maadix