Ràdio 4 | Sobre el Centre d’Empreses i Drets Humans


La nostra companya Júlia Martí, participa al programa Vida Verda per parlar sobre les objectius del Centre d’Empreses i Drets Humans.

El programa, liderat per Pilar Sampietro sencer tracta diferents temes:

La unió entre tecnologies innovadores de teixits com Materfad, l’agricultura biodinàmica de Entheos o l’experiència circular de Llanatura a Mallorca, busca canals factibles per evitar que la llana de l’esquilada de les ovelles es converteixi en un residu. En parlem amb Valerie Bergeron, Angel Amurrio i Gemma Salvador, a propòsit de l’exposició que es pot veure al DHub “Futurs Pastorals, les migracions de la llana”.

Catalunya treballa en la creació d’un Centre d’Empreses i Drets Humans per seguir la pista de les multinacionals que no respecten els acords climàtics i poder sancionar-les, Júlia Martí d’ODG hi participa.

L’antropòleg Josep Mª Fericgla torna de l’Equador amb ànims després de veure com s’ha regenerat l’entorn de la Casa Etno-Ahuano que va comprar per preservar la zona d’agressions externes a la vida indígena.

Escolta’l aquí.

 

Contingut relacionat

Alfons Pérez / ctxt / Fondos europeos: ¿transacción o transición energética?

emma

Públic | La negociació per a la reindustrialització de Nissan posa de manifest els ‘abusos’ de les multinacionals amb els ajuts públics

MartaPerez

Josep Nualart / El Salto / Gasoducto MidCat: historia de un éxito ciudadano

emma