ODG

Tallers: Navegar en temps d’emergències


Cicle de tallers gratuïts: NAVEGAR EN TEMPS D’EMERGÈNCIES, AMPLIAR ELS ACTIVISMES.

Inscriu-te als nostre tallers on Anna Pujol i César Fernández de Resilience.Earth, juntament amb Conchi Piñeiro d’Altekio, oferiran eines per donar rumb a les emocions, apropar-nos al nostre Jo activista i canviar el món.

// INSCRIPCIONS OBERTES AQUÍ //

Sovint les emocions ens fan anar a la deriva, com a activistes ens és essencial descobrir el propi rumb i navegar les profunditats. Per fer-ho necessitem aprendre a llegir mapes, a utilitzar brúixoles i a deixar-nos endur pel vent. Aquest cicle de tallers proposa aprofundir en com canviar el món millorant les relacions dins els nostres equips i el coneixement del nostre Jo activista.

Proposem tres tallers i un fòrum obert per tal que el viatge tingui un rumb:

22/10 de 17h a 20h // Gestió Emocional vs. Activisme. Aprendre a llegir el mapa de les emocions és indispensable per no desbordar i perdre el rumb en la nostra ruta activista.

5/11 de 17h a 20h // El teu Jo activista. Descobrir el propi rumb, navegant amb les adversitats que comporta el viatge. Reconèixer la nostra direcció, ens fa més conscients de què aportem al món.                       

19/11 de 16h30 a 18h30 // Relacions, del grup cap al món. Conscients de quin és el mapa i quin és el propi rumb, podem acompanyar a la nostra organització a navegar amb més habilitat i resiliència.

19/11 de 19h30 a 21h // Explorant nous horitzons: fòrum obert entre activisme i psicologia. Com ens pot donar suport la psicologia a les activistes ambientals? Què hem d’aprendre com a psicòlogues per ser de més utilitat en la crisi global? No cal haver participat als tallers per assistir al fòrum.

* Tallers presencials a Barcelona amb adaptació a virtual segons la situació Covid del moment.

 

 

 

Amb el suport de:

 

 

 

 

 

Contingut relacionat

Article ODG: Geopolítica del gas y la electricidad: castillos en el aire

alfons

Quina marca Barcelona? Inversions catalanes a l’exterior: el cas de Buenaventura, Colòmbia

uzero

El TTIP: La dictadura de les corporacions

emma