ODG

Tallers: Navegar en temps d’emergències


Cicle de tallers gratuïts: NAVEGAR EN TEMPS D’EMERGÈNCIES, AMPLIAR ELS ACTIVISMES.

Inscriu-te als nostre tallers on Anna Pujol i César Fernández de Resilience.Earth, juntament amb Conchi Piñeiro d’Altekio, oferiran eines per donar rumb a les emocions, apropar-nos al nostre Jo activista i canviar el món.

// ACTIVITAT SUSPESA FINS A L’ESTIU DE 2021 //

Sovint les emocions ens fan anar a la deriva, com a activistes ens és essencial descobrir el propi rumb i navegar les profunditats. Per fer-ho necessitem aprendre a llegir mapes, a utilitzar brúixoles i a deixar-nos endur pel vent. Aquest cicle de tallers proposa aprofundir en com canviar el món millorant les relacions dins els nostres equips i el coneixement del nostre Jo activista.

Proposem tres tallers i un fòrum obert per tal que el viatge tingui un rumb:

22/10 de 17h a 20h // Gestió Emocional vs. Activisme. Aprendre a llegir el mapa de les emocions és indispensable per no desbordar i perdre el rumb en la nostra ruta activista.

DATA PER CONFIRMAR // El teu Jo activista. Descobrir el propi rumb, navegant amb les adversitats que comporta el viatge. Reconèixer la nostra direcció, ens fa més conscients de què aportem al món.                       

DATA PER CONFIRMAR // Relacions, del grup cap al món. Conscients de quin és el mapa i quin és el propi rumb, podem acompanyar a la nostra organització a navegar amb més habilitat i resiliència.

DATA PER CONFIRMAR // Explorant nous horitzons: fòrum obert entre activisme i psicologia. Com ens pot donar suport la psicologia a les activistes ambientals? Què hem d’aprendre com a psicòlogues per ser de més utilitat en la crisi global? No cal haver participat als tallers per assistir al fòrum.

 

 

 

Amb el suport de:

 

 

 

 

 

Contingut relacionat

Derecho de veto para contentar a los lobbies

emma

XERRADA i presentació del LLIBRE: Què fem davant l’emergència climàtica?

emma

Presentació de l’estudi “El cost real de l’energia”

emma