ODG

Sentada 25 de setembre: F4F – Justícia Climàtica per sortir de les crisis


“Davant aquesta situació, cal que transformem un dels eixos estructurals del nostre sistema: el treball, que avui està estretament associat a la precarietat, la desigualtat i la destrucció del territori, i se situa d’esquena a la vida.”

Fridays for Future Barcelona, en coordinació amb la resta de grups de l’Estat, ens convoquen aquest Divendres 25 de setembre a les 18h hores al Passeig de Gràcia, per una SENTADA (amb totes les mesures de seguretat). #GLOBALACTIONDAY

“En els últims mesos, el nostre món ha experimentat un canvi sense precedents. La pandèmia de la Covid-19 ha fet trontollar els fonaments del nostre sistema. S’han evidenciat les febleses i contradiccions d’una economia depredadora que es troba al límit del col·lapse; d’un sistema neoliberal que precaritza els serveis públics i crea grans desigualtats; d’una globalització que se sosté sobre l’explotació del territori i les persones, i que globalitza també la catàstrofe, en forma de pandèmia, de canvi climàtic o d’inestabilitat econòmica. El virus no és causa, sinó conseqüència d’una crisi sistèmica profunda, i suposa un canvi de context que amb prou feines comencem a comprendre.”

Llegeix el manifest sencer aquí.

 

Contingut relacionat

Jornalers de l’’Almeria marroquí’ denuncien els abusos laborals de les empreses espanyoles

Maadix

Coneixes el programa de la Plataforma en Defensa dels Serveis Públics?

emma

Política energètica i hidrocarburs no convencionals al Marroc

emma