Sentada 25 de setembre: F4F – Justícia Climàtica per sortir de les crisis


“Davant aquesta situació, cal que transformem un dels eixos estructurals del nostre sistema: el treball, que avui està estretament associat a la precarietat, la desigualtat i la destrucció del territori, i se situa d’esquena a la vida.”

Fridays for Future Barcelona, en coordinació amb la resta de grups de l’Estat, ens convoquen aquest Divendres 25 de setembre a les 18h hores al Passeig de Gràcia, per una SENTADA (amb totes les mesures de seguretat). #GLOBALACTIONDAY

“En els últims mesos, el nostre món ha experimentat un canvi sense precedents. La pandèmia de la Covid-19 ha fet trontollar els fonaments del nostre sistema. S’han evidenciat les febleses i contradiccions d’una economia depredadora que es troba al límit del col·lapse; d’un sistema neoliberal que precaritza els serveis públics i crea grans desigualtats; d’una globalització que se sosté sobre l’explotació del territori i les persones, i que globalitza també la catàstrofe, en forma de pandèmia, de canvi climàtic o d’inestabilitat econòmica. El virus no és causa, sinó conseqüència d’una crisi sistèmica profunda, i suposa un canvi de context que amb prou feines comencem a comprendre.”

Llegeix el manifest sencer aquí.

 

Contingut relacionat

Veredicte Judici Popular Castor

emma

Construim un futur possible | Manifest per la transició ecosocial

MartaPerez

Testimonis en vídeo del Judici Popular Castor

emma