XERRADA i presentació del LLIBRE: Què fem davant l’emergència climàtica?


T’esperem el dimarts 29 d’octubre a les 19h a Lafede.cat (C/Tàpies, 1-3 de Barcelona) per la presentació del llibre “Manual de lucha contra el cambio climático”, del nostre company d’Ecologistas Samuel Martín-Sosa Rodríguez, coautor del llibre (i Doctor en Biologia, expert en polítiques ambientals i activista ecologista).

Coneixerem més sobre la seva proposta, a més de compartir un espai de xerrada i reflexió col·lectiva arran de com el terme “canvi climàtic” ha estat substituït per “emergència climàtica”.

La conversa social sobre aquest problema ha canviat radicalment. Avui, la situació és més greu que ahir. També tenim més clar, però, que la societat no està disposada a quedar-se de braços plegats mentre tot s’enfonsa. El carrer es rebel·la: no volem ni un grau més, ni una espècie menys. Per avançar cap a aquest objectiu, et proposem aquest manual de lluita combatiu.

També hi haurà una segona presentació a Vilanova i la Geltrú el dimecres 30 d’octubre a les 19h al Centre Cívic La Geltrú (Pl. Associació d’Alumnes Obrers, 1).

No t’ho pots perdre!

Contingut relacionat

Jornada internacional: Què promou la Unió Energètica Europea?

alfons

El 7 de febrer aturem el món per Palestina

MartaPerez

La hipocresia renovable de CiU.

alfons