Darrers Esdeveniments

Projecció d’ “El cost amagat: l’altra cara de la transició verda”

Zumzeig Cinema Carrer de Béjar 53, Barcelona

Projecció del documental "El cost amagat: l'altra cara de la tansició verda" i col·loqui posterior amb el nostre company Josep Nualart. La projecció s'emmarca en la Setmana de l'Energia Cooperativa organitzada per Batec. Inscripcions aquí.

Xerrada | Confort tèrmic en temps d’emergència climàtica

Com podem garantir la cobertura de necessitats bàsiques i el confort en escenaris de decreixement per fer front a l'Emergència Climàtica?  La nostra companya Bruna Cañada participarà en aquesta taula juntament amb companyes d'Opcions i Celobert, en el marc de la Setmana de l'energia Cooperativa.

Projecció del documental “El cost amagat”

Centre cultural la Farinera del Clot Gran Via de les Corts Catalanes 837, Barcelona

La Kumbiamba es un festival de música i cultura llatinoamericana i en aquesta edició volen posar el focus en l’impacte de la transició verda. Per això el proper 7 de juny a les 19:00 al casal de joves la traca projecten el documental "El cost amagat, l’altra cara de la transició verda". Posteriorment hi haurà una taula rodona amb l’equip de Quepo i la companya Clàudia Custodio de l'ODG per conèixer de primera mà les seves experiències. El documental recull els impactes que la transició europea està tenint en països com Xile i Argentina, països exportadors de liti, coure i hidrogen verd, necessaris per a la transició verda europea i imprescindibles per al seu element central: l'electromobilitat. Coneixerem els impactes de la ma dels testimonis, d'activistes, líders comunitàries i expertes que expliquen com l'extractivisme verd està destruint els ecosistemes, les comunitats i està aprofundint en una nova forma de colonialisme.