Desenredades #1| El Podcast de l’ODG


L’Observatori del Deute en la Globalització estrena un nou format per estirar del fil de temes complexos d’una forma més fresca i propera, i transformar el món en xarxa

Aquest juliol estrenem (Des)Enredades, el nou podcast de l’ODG on volem apropar temes complexes com ara la justícia financera, la justícia climàtica i els béns comuns de la mà de diferents col·lectius, entitats i moviments socials.

En el primer programa fem un repàs del que va ser la trobada #RecuperemElFutur que va tenir lloc el 2, 3 i 4 de juliol a la Vall de Can Masdeu, Barcelona. Parlem amb Josep Nualart, de l’ODG i Clàudia Custodio, de l’Observatori DESC, membres de l’organització que expliquen algunes de les conclusions i reptes que van sorgir de la trobada.

També hem pogut conversar amb Marcel i Júlia, grup de música que va tocar en directe el divendres i que ens donen el seu punt de vista sobre la situació d’emergència climàtica. Per últim, les companyes de Climate Sessions ens han preparat un tastet d’entrevistes a diferents participants de la trobada sobre com s’imaginen el futur que hem de recuperar.

Us animem a escoltar-lo i a respondre vosaltres la pregunta! Quin és el futur que imagineu?

Amb el suport de:

aj. bcn

Contingut relacionat

Informe | Mapa global d’impactes i conflictes de Terres Rares

MartaPerez

Reptes de transformar el model energètic

emma

Mapa: els impactes ambientals que genera Barcelona al Sud

MartaPerez