Ràdio 4 | Sobre el port i el mapa dels impactes de la transició verda a Barcelona


La Clàudia Custodio participa al programa Vida Verda parlant sobre l’ampliació del port i dels impactes de la transició verda de Barcelona als països del Sud Global.

El programa, conduït per Pilar Sampietro, parla els següents temes:

La Llei de la Restauració de la Natura de la UE (LRN), ara en tràmit, ha estat criticada a les concentracions pageses d’Europa. Coneixem les claus i descobrim la importància de l’Educació Ambiental per transmetre un altre model de connexió amb les zones fèrtils. En parlen Josep Melero, cap d’ús públic i educació ambiental i Gestió de Parcs Naturals a la Diputació de Barcelona i Marc Talavera del col·lectiu Eixarcolant.

Coneixem els motius socials i ambientals que han dut a la creació de la Plataforma No a la Copa Amèrica de Vela, amb Daniel Pardo i Marc Cerdà.

Repassem els punts calents de l’ampliació del port de Barcelona i el mapa d’impacte al sud global de la transició verda i digital, amb Clàudia Custodio de l’Observatori pel Deute en la Globalització.

Escolta’l aquí.

Contingut relacionat

A les Renovables els cal un canvi de model | Ràdio 4

MartaPerez

Entrevista Alfons Pérez / Crític / “La UE planteja la transició ecològica obviant els límits del planeta”

emma

EuropaPress / ONG ambientales alertan de las “sombras” de los Fondos Next Generation para la recuperación post-pandemia en la UE

MartaPerez