Avís legal i protecció de dades usuaris correu electrònic

emma

AVÍS LEGAL: Aquest missatge i els fitxers adjunts van dirigits exclusivament al seu destinatari, podent contenir informació confidencial sotmesa a secret professional. No està permesa la seva comunicació, reproducció o distribució sense l’autorització expressa de l’OBSERVATORI DEL DEUTE EN LA GLOBALITZACIÓ. Si vostè no és el destinatari final, si us plau elimineu-lo i informeu-nos per aquesta via.

PROTECCIÓ DE DADES: De conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (GDPR) i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), l’informem que les dades personals i adreça de correu electrònic de l’interessat, seran tractades sota la responsabilitat de l’OBSERVATORI DEL DEUTE EN LA GLOBALITZACIÓ per un interès legítim i per a l’enviament de comunicacions sobre els nostres productes i serveis i es conservaran mentre cap de les parts s’hi oposi. Les dades no seran comunicades a tercers, excepte per obligació legal. L’informem que pot exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i els de limitació i oposició al seu tractament adreçant-se a Girona, 25 Pr – 08010 Barcelona (Barcelona). Email: observatori@odg.cat. Si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent, podrà presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control en www.aepd.es

PUBLICITAT: En compliment del que preveu l’article 21 de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE), si vostè no desitja rebre més informació sobre els nostres productes i/o serveis, pot donar-se de baixa enviant un correu electrònic a observatori@odg.cat, indicant en l’assumpte “BAIXA” o “NO ENVIAR”.