Consentiment per a l’enviament de PUBLICITAT LOPDGDD (subscripció a Newsletter)

emma

PUBLICITAT: En compliment del que preveu l’article 21 de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) i les normatives de privacitat vigents, l’informem del tractament de les dades subministrades per a la subscripció i enviament de la nostra newsletter (butlletí informatiu de continguts ODG).

Finalitat i legitimació del tractament: Per consentiment de l’interessat (GDPR, art. 6.1.a): l’enviament de comunicacions dels nostres productes o serveis a través del Butlletí de Noticies al qual s’ha subscrit.

Criteris de conservació de les dades: es conservaran durant no més temps del necessari per mantenir la fi del tractament i quan ja no sigui necessari per a tal fi, es suprimiran amb mesures de seguretat adequades per garantir la pseudonimització de les dades o la destrucció total dels mateixos.

Comunicació de les dades: no es comunicaran les dades a tercers, excepte obligació legal.

Drets que assisteixen l’Interessat:
– Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment.
– Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament.
– Dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control (www.aepd.es) si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent.

Dades de contacte per exercir els seus drets:
OBSERVATORI DEL DEUTE EN LA GLOBALITZACIÓ.
Girona, 25 Pr – 08010 Barcelona (Barcelona). Email:
observatori@odg.cat