Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Xerrada “Hidrogen verd: paper central en la descarbonització?”

23 - febrer - 2022 | 18:30 - 20:00

xerrada-hidrogen

El nostre company Josep Nualart participa en el cicle de xerrades organitzades per Attac-Catlunya sobre Escenari energètic i transició ecosocial. Aquí podeu veure el programa complet.

Hidrogen verd: paper central en la descarbonització?
L’hidrogen es pot obtenir per diversos mètodes a partir de diversos procediments amb més o menys emissions de gasos amb efecte d’hivernacle (GEI) i contaminants. Se’ns diu que l’hidrogen verd és un combustible alternatiu que pot solucionar els problemes i desafiaments que planteja la descarbonització i per això se’n promociona l’ús amb diversos fulls de ruta i projectes finançats amb recursos tant públics com privats.

En aquesta xerrada ens plantegem si l’hidrogen verd pot ser efectivament un combustible que serveixi per descarbonitzar l’economia, quins problemes tècnics comporta, la seva eficiència energètica etc. així com comentar alguns dels projectes concrets.

A càrrec de:
Josep Nualart, Investigador en energia i clima de l’Observatori del Deute en Globalització (ODG), Màster en Ciència i Tecnologia de la Sostenibilitat de l’Institut de Sostenibilitat de la UPC (ISST-UPC)

Trobareu l’enllaç a la web uns dies abans de la sessió.

Mostra els detalls

Data:
23 - febrer - 2022
Hora:
18:30 - 20:00

Recinte

Online