Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Xerrada | Transició sí, però com? Les claus de l’ecofeminisme i la construcció popular

30 - març - 2023 | 18:00 - 20:00

Transició ecofeminista

El dijous 30 de març la nostra companya Blanca Bayas farà una xerrada sobre com fer la transició ecofeminista, en base a la publicació recent Propostes ecofeministes per repensar les ciutats, amb BDS Koop, per una trasició ecosocial a Bsjo Bidasoa (Euskadi). A la xerrada també hi intervindran Ekaitz Aranberri i Ehundu Ander Zangitu per explicar la iniciativa que està teixint la transició socio-ecològica a Bergara.

Continuant amb la intenció d’impulsar la transició ecosocial a la comarca i donant continuïtat als temes tractats el passat any, als fòrums organitzats als fòrums BizHIRI per tractar el model de ciutat-comarca de Txingudi, s’organitza BizHIRIak II.

L’any passat es va posar sobre la taula la necessitat de transitar cap a una ciutat ecològica i socialment justa, prenent la ciutat com a punt de partida per a la transició i centrant-nos en els plantejaments alternatius que vénen de l’associacionisme i abordant el tema des de la perspectiva de l’economia social .

Aquest any, pel que fa a aquesta segona part, s’organitza un cicle de conferències que anomenat ELS TERRITORIS QUE VOLEM VIURE per ajudar a situar el marc de la transició ecosocial i aclarir quins poden ser els reptes i les oportunitats que es presentin.

Mostra els detalls

Data:
30 - març - 2023
Hora:
18:00 - 20:00

Organitzador

BDS Koop
View Organitzador Website

Recinte

Irungo Palmera Monteron
Irun, + Mapa de Google