Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Webinari | Les rutes de l’hidrogen

28 - setembre - 2023 | 17:30 - 19:00

En aquest segon webinari del cicle sobre l’hidrogen, que organitzem conjuntament amb ReCommon, analitzarem les rutes de l’hidrògen que transcorreran per l’àrea mediterrània.  Es posarà el focus sobre projectes que no són tant verds com els presenten, ja que exemplifiquen un model que perpetua la promoció de mega-infraestructures construïdes mitjançant col·laboracions públiques-privades que tenen greus impactes ambientals i socials, més enllà de les fronteres europees.

Amb la participació de:

  • Elena Gerebizza, investigadora i activista sobre energies i infrastructures, ReCommon: El Corredor SoutH2. Es construirà i amb quines repercussions?
  • Rita Prates, responsable de projectes, Zero: H2Med: els impactes del projecte Celza a Portugal  
  • Josep Nualart Corpas, Investigador de l’area d’energia i clima a l’Observatori del Deute en la Globalització (ODG): Ser país prioritari per a les exportacions d’hidrogen a Europa: Quines són les conseqüències per Xile?

Moderadora: Eva Pastorelli, CEE Bankwatch Network 

Hi haurà traducció simultània a l’italià, a l’anglès i al castellà.

 

Inscripció

Aquest webinari està realitzat per ReCommon i l’Observatori del Deute en la Globalització en el marc del “Citizens’ Observatory for Green Deal Financing”, finançat per l’Agencia Executiva en l’Àmbit Educatiu i Cultural Europeu (EACEA), i és el segon d’un cicle que continuarà en els propers mesos.

Mira el vídeo sobre Melita, el gasoducte injust de les companyes de Recommon:

 

Mostra els detalls

Data:
28 - setembre - 2023
Hora:
17:30 - 19:00

Organitzador

ReCommon
View Organitzador Website

Recinte

Online