Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Jornades de Compra Pública Responsable “La urgència d’una mirada global amb justícia social als processos de transició ecològica”

30 - novembre - 2023 | 9:30 - 11:00

En un context en què s’estan evidenciant els canvis dràstics que està patint el planeta a causa de l’emergència climàtica i els seus impactes sobre els territoris d’arreu del món, des de les institucions supranacionals i locals, fins a les organitzacions de base de tot el món, es considera fonamental enfrontar la descarbonificació de les economies.

En aquesta 6a edició de les jornades, organitzada pel Grup de Compra Pública Socialment Responsable de Catalunya (GCPSR), es presentaran les oportunitats normatives actuals que poden servir per garantir el compliment dels drets humans i del medi ambient en les cadenes de valor. També es farà una crida a les administracions públiques i a la ciutadania sobre la importància que té posar la mirada, des de la coherència de polítiques, als processos de transició ecològica que s’estan proposant des del nord global.

La nostra companya Nicola Scherer participarà de la taula inaugural amb la ponència Finançament de la transició “verda” i digital de la UE.

Tota la informació aquí.

Mostra els detalls

Data:
30 - novembre - 2023
Hora:
9:30 - 11:00