Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Taula rodona | “Ecofeminisme comunitari: lluites feministes en defensa de la vida i el territori

3 - novembre - 2023 | 18:00 - 20:00

En el marc del Fòrum contra les Violències Masclistes, organitzat per la Plataforma Unitària contra les Violències de Gènere, es durà a terme una taula rodona anomenada “Ecofeminisme comunitari: lluites feministes en defensa de la vida i el territori”.

Durant la taula es teixirà un diàleg entre diferents experiències de lluita pel territori i la vida en països del Sud global i aquí a casa nostra, per entendre millor com es reprodueixen lògiques estructurals que des dels ecofeminismes i les economies feministes s’ha denominat el conflicte capital-vida.

Les principals ponents de la taula seran la guatemalenca Maria Cristina Bernabé, defensora del cos-territori, membre de l’Associació  Mujeres Aq’ab’al, Blanca Bayas, activista ecofeminista, investigadora de l’ODG i Karen Arias, membre de l’Organización Femenina Popular de Colòmbia

La taula es farà el 3 de novembre, de 18h a 20h al Centre de Cultura de les Dones Francesca Bonnemaison (Sant Pere Més Baix, 7, Barcelona). Per poder assistir com a públic cal fer la inscripció gratuïta, abans del 31 d’octubre omplint el formulari a la web del Fòrum.

Mostra els detalls

Data:
3 - novembre - 2023
Hora:
18:00 - 20:00

Organitzador

Suds
View Organitzador Website

Recinte

Centre de Cutura de les Dones Francesca Bonnemaison
c/ Sant Pere Més Baix, 7.
Barcelona,
+ Mapa de Google