Vídeos d'entrevistes de l'ODG i la Revista Soberania Alimentaria sobre polítiques alimentàries

Extras de les entrevistes de Mónica Vargas i Gustavo Duch (TV3 Sense ficció, "Sobreviure a la nevera")

Extra de l'entrevista de Mónica Vargas, al documental "Sobreviure a la nevera" de Montserrat Besses i Pere López, projectat al Sense Ficció de TV3 (8 min)

Extra de l'entrevista a Gustavo Duch, al documental "Sobreviure a la nevera" de Montserrat Besses i Pere López, projectat al Sense Ficció de TV3 (4 min)

Veure el "Sobreviure a la nevera sencer"

Les entrevistes es relacionen amb la reflexió desplegada dins d'un projecte conjunt de l'ODG, la Revista Soberania Alimentaria, Biodiversidad y Culturas i GRAIN sobre la promoció d'una nova cultura del consum urbà i les polítiques alimentàries relacionades amb la distribució majorista.

Més informació i materials relacionats:

-- "La Ruta del Tomate: herramientas de reflexión hacia una nueva cultura del consumo urbano", realitzat per Mónica Vargas i Olivier Chantry (ODG). Aquest informe també és l'objecte d'un documental, actualment en procés d'edició. 

- Entrevista realitzada per Albert García, Director de "La Terra", la revista de la Unió de Pagesos a Olivier Chantry (ODG), co-autor de l'informe La Ruta del Tomàquet.

- "Barcelona: reptes de la distribució alimentària majorista", Mónica Vargas i Olivier Chantry

- Estudi Mercats municipals: una eina de potenciació del camp? Carles Soler, Revista Soberanía Alimentaria, Biodiversidad y Culturas

- "Pà amb tomàquet... holandés". Antonio Cerrillo, La Vanguardia

- "El Fin del pan con tomate". Gustavo Duch. El Periódico de Catalunya

- Jornades "Llaurant Barcelona", organitzades per la Revista Soberanía Alimentaria, Biodiversidad y Culturas

- "Soprofel en Marruecos, el amargo sabor de los tomates importados por Europa", Omar Aziki, Olivier Chantry, Mónica Vargas, Viento Sur, Rebelión, Bilaterals.org

- "Los empresarios españoles son los peores...condiciones laborales en la "Almería marroquí"". Olivier Chantry y Mónica Vargas, ODG, Setmanari La Directa, 

 

 

 

Etiquetes: 

Temàtiques: 

  • Terra
  • Extraterritorialitat