Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

#DebatsODG: Guerres i geopolítica

6 - novembre - 2023 | 18:00 - 19:30

Seguim amb els espais de debat presencial de l’Observatori per poder compartir opinions, dubtes i anàlisi sobre l’actualitat.

Es tracta d’un espai mensual, obert a tothom, per tal d’alimentar de discurs i ampliar la xarxa ODG. Hi sou convidades sòcies, amigues i totes aquelles que us interessa el que anem treballant.

A les trobades convidarem a persones properes, investigadores o activistes, que ens puguin apropar a un tema d’actualitat per tal d’obrir un espai de discussió, aprenentatge mutu i anàlisi col·lectiva.

La segona sessió tractarà sobre sobre geopolítica internacional, amb Josep Maria Royo, de l’Escola Cultura de Pau. En els darrers anys s’ha anat accentuant un escenari multipolar en el que impera l’ús de la força al servei dels interessos d’actors de poder, amb la invasió d’Ucraïna o l’escalada de la guerra a Palestina com a exemples. La sessió tractarà de fer una introducció sobre l’evolució de la conflictivitat internacional des de la caiguda del mur de Berlín i la fi de la Guerra Freda (1989-1991) fins a l’actualitat, per a apropar-nos a la comprensió de la situació política a nivell internacional i del paper de les diferents potències en el marc d’aquesta conflictivitat actual.

SESSIÓ 2 | Continuïtat i canvi en l’evolució de la conflictivitat internacional: guerres i geopolítica.
El paper de les grans potències dins del (des) ordre internacional multipolar
Amb Josep Maria Royo de l’Escola de Cultura de Pau

📆 Dilluns 6 de novembre a les 18h
📍 A Junta de Comerç 20. Pral. BCN
📝Inscripcions a formacio@odg.cat

Mostra els detalls

Data:
6 - novembre - 2023
Hora:
18:00 - 19:30

Recinte

Oficina ODG
c/ Junta de Comerç 20. Pral
Barcelona, 08001 Espanya
+ Mapa de Google