Entrevista a Yayo Herrero / Crític / “Fridays for Future és el millor que li ha passat al moviment ecologista»


Yayo Herrero (Madrid, 1965) és una de les veus principals de l’ecofeminisme a Europa. En aquesta entrevista, extreta del documental ‘El temps que resta‘, impulsat per l’Observatori del Deute en la Globalització (ODG), l’enginyera agrícola i antropòloga valora el treball que ha fet el moviment ecologista en els últims anys, especialment a partir del sorgiment de Fridays for Future a tot el món. Herrero creu que l’energia d’aquests joves, afegida a l’acció directa d’altres col·lectius, com ara Extinction Rebellion o 2020 Rebelión por el Clima, ha eixamplat d’una manera qualitativa el marc de la lluita per la justícia climàtica. ‘El temps que resta’ es presenta públicament el pròxim 16 d’octubre a l’Auditori Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra a dos quarts de set de la tarda.

Entrevista: Cintia Nakatsuka a Yayo Herrero.
Publicat a: Crític, 14 de octubre de 2020
Enllaç: https://www.elcritic.cat/entrevistes/yayo-herrero-fridays-for-future-es-el-millor-que-li-ha-passat-al-moviment-ecologista-66427

Contenido relacionado

Alfons Pérez / Sostenible.cat / “Hem fet un crit per generar força col·lectiva i no deixar que altres decideixin el nostre futur”

emma

Diario Ara | Nace una plataforma ciudadana para evitar que las grandes empresas acaparen los fondos europeos

MartaPerez

A los promotores del proyecto Castor, les toca el Gordo. A la ciudadanía, las facturas

emma