ODG

Entrevistes Membres del Tribunal #JudiciCastor“Les funcions del Tribunal Popular és suplir les mancances que tenen els tribunals ordinaris”.
David Bondia​, membre del Tribunal #JudiciCastor.

“El rescat públic de negocis privats ha sigut una constant que ha hipotecat el futur d’aquest país”.
David Fernàndez, membre del Tribunal #JudiciCastor.

“En los Juicios Populares miramos la justicia de los casos y cómo afectan a las personas, sin triquiñuelas legales que camuflen detalles”.
Miren Etxezarreta, miembro del Tribunal #JudiciCastor.

“Un Tribunal Popular té com objectiu enjudiciar un cas enfront del qual el sistema institucional, estatal, judicial no dóna respostes”.
Marco Aparicio​, membre del Tribunal #JudiciCastor.

“Participo en el Judici Popular perquè el #Castor és un exemple més de l’abús de poder cap als ciutadans. O fem alguna cosa o ens devoraran completament. Jo no tinc ganes de que em devorin”.
Natza Farré, membre del Tribunal #JudiciCastor.

“Per entendre com el capitalisme d’amiguets, aquest elits extractives, s’han organitzat en un conclau d’interessos privats que han cooptat les administracions públiques. La lluita contra la corrupció és també una lluita contra la impunitat. El Castor és la crònica de la impunitat dins del capitalisme d’amiguets”.
David Fernàndez​, membre del Tribunal #JudiciCastor.

 

“Estem en unes circumstàncies històriques, no tenim res a perdre i l’únic que podem és guanyar. Hem de canviar el sistema, no ens queda cap altra solució”.
Natza Farré, Membre del Tribunal #JudiciCastor.

Related posts

Article ODG: Geopolítica del gas y la electricidad: castillos en el aire

alfons

Hiphop DAME MÁS GAS!

uzero

Les ONG aconsegueixen que la Llei d’Acció Exterior incorpori respecte Drets Humans per empreses

uzero