carles_seijo.jpg

Carles Seijo: fins sempre company!


Comiat del company d'il·lusions, Carles Seijo

Des de l’ODG comuniquem amb profund pesar la mort d’un dels membres més actius per la justícia social i ambiental a Catalunya. Carles Seijo, company de lluita, entranyable col·lega i impulsor de la Campanya NO al TTIP, la Plataforma Aturem el fracking (PAF) i la Xarxa per la Sobirania Energètica (XSE), ens deixa un exemple de ‘tossuda rebel·lia enfront del règim capitalista-patriarcal sostingut en els Tractats de Lliure Comerç i les prospeccions per fracking, l’acaparament dels béns comuns, la impunitat de les transnacionals i l’afectació de comunitats i pobles en contra de la seva voluntat.

Carles, primer amb la PAF i la XSE, i després pel TTIP, va estar recorrent tot el territori català i de l’Estat espanyol, fent d’altaveu  incansablement sobre els perills del fracking, el magatzem de gas Castor i els Tractats de Lliure Comerç entre els Estats Units i la Unió Europea (TTIP), el Tractat de lliure comerç entre Canadà i la Unió Europea (CETA) i l’Acord en comerç de serveis (TISA). Sempre disponible, teixint ponts entre la societat civil i la política.

Reconeixem la seva incommensurable aportació en la conformació de la nostra mobilització des del 2014, tant en la forma com en els continguts. Reconeixem el seu profund compromís amb la justícia social, la justícia ambiental i la sobirania alimentària i energètica. Però, sobretot,  el seu etern somriure i imparable empenta , que ens omple d’energia per seguir en la lluita.

Avui més que mai lluitarem per un món més just, aquest món en el qual Carles creia i pel qual va dedicar gran part del seu temps. Recordem amb afecte a la seva família i amics /gues.

Fins sempre, Carles estimat!

Contenido relacionado

“La mayoría de las revoluciones han tenido la opresión de la deuda como detonador”

Maadix

#HuellaTurismo – El efecto Airbnb. El impacto de los pisos turísticos en el mercado de alquiler

emma

Mapas del curs on-line «Energía para la UE: Desafiando la cooperación transfronteriza»

emma